Blogg

Uncategorized

”Låt ditt barn känna och höra varje dag”

Här kommer en bild som jag skapade för en tid sedan till en pappa. Pappan frågade om jag hade några påminnelser i vardagen som han kunde använda i relationen till sitt barn. Efter samtal med den här fina pappan så gjorde jag den här bilden. Den är skapad i A4 och jättefin att skriva ut, sätta upp på kylskåpet eller i väntrum på exempelvis BVC.

Efter att jag lagt ut den här bilden på Instagram, så förstår jag att ni är många som vill ha den. Det är glädjande eftersom jag själv är stolt över den. Nu fick jag även anledning att kika in på min hemsida (som jag inte varit aktiv på sedan jag startade den för några år sedan). Jag insåg att det skulle vara svårt att hinna maila alla, så nu finns den här istället.

Du får gärna ladda ner den om du vill eller dela den till någon som vill ha den. Lämna gärna en liten kommentar, så jag vet du tagit del av den. Det är fint att veta att just DU velat ha min bild.

Ta hand om dig! Kram Sandra

Välkommen till Sagolikabarn på Instagram och Facebook.

Aktuellt, Föreläsning

Ditt Barns Självkänsla – inspirationsföreläsning🖤

Grunden för våra barns självkänsla är känslan av att vara värdefull. Uppleva sig viktig för de människor som finns i vår nära omgivning. De människor som står oss närmast. Självkänsla handlar om att lära känna sig själv, vem är jag?

Som vuxen har vi en stor roll i detta – att ge näring till våra barns självkänsla. Vi vuxna har stora möjligheter att vara en del av denna resa och påverka den. Värna om barnens steg.

Barnets resa att möta sig själv.

Varmt Välkomna denna kväll 🖤

Med Värme Sandra

Va rädda om er.