Uncategorized

”Låt ditt barn känna och höra varje dag”

Här kommer en bild som jag skapade för en tid sedan till en pappa. Pappan frågade om jag hade några påminnelser i vardagen som han kunde använda i relationen till sitt barn. Efter samtal med den här fina pappan så gjorde jag den här bilden. Den är skapad i A4 och jättefin att skriva ut, sätta upp på kylskåpet eller i väntrum på exempelvis BVC.

Efter att jag lagt ut den här bilden på Instagram, så förstår jag att ni är många som vill ha den. Det är glädjande eftersom jag själv är stolt över den. Nu fick jag även anledning att kika in på min hemsida (som jag inte varit aktiv på sedan jag startade den för några år sedan). Jag insåg att det skulle vara svårt att hinna maila alla, så nu finns den här istället.

Du får gärna ladda ner den om du vill eller dela den till någon som vill ha den. Lämna gärna en liten kommentar, så jag vet du tagit del av den. Det är fint att veta att just DU velat ha min bild.

Ta hand om dig! Kram Sandra

Välkommen till Sagolikabarn på Instagram och Facebook.

12 reaktioner till “”Låt ditt barn känna och höra varje dag””

 1. Hej! Otroligt fin bild om att låta ditt barn höra och känna varje dag. Jag har problem att ladda ner den, kan du skicka den till mig så att jag kan förstora den och ha den hemma som daglig påminnelse för mig, min sambo och min dotter?
  Stort tack på förhand.
  Mvh Signe

  Gilla

 2. Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja ha denna bild och sätta på dotterns vägg men jag lyckas inte ladda ner den 😔
  Går det att få den skickad till sig?

  Gilla

  1. Hej,
   Vet inte om du lyckats spara/ladda ner bilden ännu men jag hade samma problem som dig. Jag fick trycka vidare att jag ville öppna denna sida i ”mitt internet”, väl där gick det att trycka på bilden och spara den. Hoppas det ska fungera för dig också 😊
   Mvh Sandra

   Gilla

  2. Hej,
   Jag skrev på en annan kommentar men ville dela mitt svar även till dig 😁.
   Vet inte om du lyckats spara/ladda ner bilden ännu men jag hade samma problem som dig. Jag fick trycka vidare att jag ville öppna denna sida i ”mitt internet”, väl där gick det att trycka på bilden och spara den. Hoppas det ska fungera för dig också 😊
   Mvh Sandra

   Gilla

  3. Hej,
   Jag skrev på en annan kommentar men ville dela mitt svar även till dig 😁.
   Vet inte om du lyckats spara/ladda ner bilden ännu men jag hade samma problem som dig. Jag fick trycka vidare att jag ville öppna denna sida i ”mitt internet”, väl där gick det att trycka på bilden och spara den. Hoppas det ska fungera för dig också 😊
   Mvh Sandra

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s